Over Geldorp BV

DE HISTORIE

Geldorp BV is een echt familiebedrijf. De onderneming maakt al vier generaties lang een belangrijk deel uit van de familie Van Geldorp. Bouwen zit ons in het bloed, zegt huidig eigenaar Peter van Geldorp. We zijn er goed in en vinden het leuk. Zijn opa zei jaren geleden in een reclamefolder met andere woorden hetzelfde: U kunt bouwwerk beter laten doen door iemand die vol liefhebberij met het werk meeleeft en van jongst af aan is opgegroeid in een bouwbedrijf.

In haar meer dan honderdjarig bestaan is aannemingsbedrijf Geldorp BV uitgegroeid van een bouwbedrijf met vier werknemers tot een allround aannemingsbedrijf waar gemiddeld zo’n twaalf mensen werken.
Van oudsher doet Geldorp BV veel onderhoudswerk. En hoewel de medewerkers van aannemingsbedrijf Geldorp zich in de loop der tijd hebben toegelegd op meer bouwspecialismen, vormen onderhoudswerkzaamheden nog steeds een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Geldorp BV.

VACATURES

Op dit moment hebben we geen vacatures, maar we zijn altijd wel op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen. Heeft u belangstelling om bij Geldorp BV te werken? Laat het ons weten en stuur uw motivatie en cv naar ons adres.

Wij bewaren uw sollicitatie zorgvuldig en nemen contact met u op zodra we een passende vacature hebben.

Phone: 023 - 532 76 86
Fax: 023 - 538 82 72
Spaarndam, Nederland
2064 KZ, Lageweg 16A